Čekání na ranní autobus
.
Bylo to v noci
z dvanáctého na třináctého
Tehdy jsem zapomněl
že mám rád
A přeci
o hlad
ještě mě nikdo neokrad'
žízeň uhlídal
A byla mi krásná zima
Lokomotivová
S hubou za větry
pošeptal poetry slečně
na druhé straně cesty
A kdosi mi do dlaně
uhlí dal
a já mu strčil klestí
Přečteno 692x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Kapka, jitoush, Mt. Blanc, šerý
Komentáře (5)
Komentujících (5)