Ženě
.
Kdybych dnes umřel za pochodu
našli by u mne Skácela a trávu
* ( Den byl jak nachové dobrodružství tuláka )
a permanentku na smích
Našli by
vodu z listů co mi cesta
pro návrat zabalila
do uzlíčku nervů
Buchty babiččiny
co dávno propadly tělem
a nikdy nepřestaly vonět
vzpomínkou --
a tu malou dírku uprostřed oka
které když vyprchává
letí k tobě
.
.
-----------------
*(Skácel - báseň Lom)
Přečteno 407x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, Nepolíbený, Kapka, Marten, zdenka, Frr, šerý, Fany
Komentáře (5)
Komentujících (5)