nahoru chceš víc, než dolů proti své vůli
/
/
připoutejte se prosím
padáme
až na dno nesplněných přání
k podstatě odříkání
a ještě níž
až k deskám mramorových hrobů
jedli jsme naivitu
plnými doušky pili
zkalené slzy prachem
lásky si neužili
dýchali provinění
opojné touhy v mrazu
v dešti si slunce přáli
lámali křehkost vazů
došel nám pravý smysl
život je pouhá zkouška
bez druhé šance začít
a let se mění v pád
nestihnem sečíst
všechna provinění
kapsy jsou prázdné
napořád
až dojde prostor
místo k vykoupení
brána se zavře do objetí skal
v blátě a krvi
po krk se topí
ten jehož k sobě
osud nepozval
Přečteno 655x
Tipy 11
Poslední tipující: Radhuza, Elisa K., drew, Miriska, Amonasr
Komentáře (6)
Komentujících (3)