Anotace: mysticky Tě objímají, nemusíš tomu věřit, přesto jsou s tebou...
Když světlo v lampách
utichá
Tancujeme v dešti
Do ticha
Na kapkách ranní rosy
Objímáme tvůj smutek
Bosí
A
Věční
Jako ráno
…
V zahradách
Kdo miluje
Ten nezná strach
....Souzním s Tvými verši....pravá láska je jiná....ještě jsem se nezbavila
strachu.....je to dlouhá cesta,ale dává smysl....děkuji .Ji.
11.05.2014 20:40:52 | jitoush
myslím, že kdo miluje, strach dobře zná...
11.05.2014 09:48:52 | básněnka
Děkuji za Váš komentář. Vážím si Vašich slov ;)
Láska a strach...To se říká,.... Ale pravá láska může být jen beze strachu. Kde je láska, tam není strach, ...strach už vychází z ega....někoho mít, vlastnit, bát se, že o něj přijdu... Pravá láska jen dává samu sebe, je to radost.... Kdo se o druhého bojí, může sice říkat, že miluje, ale strach mu nedovolí se radovat. Láska je radost.
Ta v té básni je jen o radosti, možná proto není úplně lidská...
Pro lidi má však tento vzkaz ;)
11.05.2014 11:58:14 | Jasmin de Paris
mám to asi jinak...a radost prožívat znám též...prostě jsme jen každý jiný..asi tak:-)
11.05.2014 16:54:56 | básněnka