to když jednou láska s rozumem si hrála
a v létě napad sníh
v prosinci pak jabka zrála
a u hrobů byl slyšet smích
a nakonec
když slunce hřálo dokonce i v noci
a všeho bylo pořád málo
ten sen
vzdal se svojí moci
a že prej
vše se nám jen zdálo
Miluji sny a snění a to je tak hezká představa, když se rozum s láskou hraje a v létě padá sníh. ST*
27.12.2017 11:31:32 | Šípková Růženka