Tanec s vlky
Za nedobytnou petlicí
nejmíň na sto západů
se psem
odpovídám na útoky
nepřátel
není čas na snídani
ani pohlazení po hlavě
jen se drbu za uchem
a přemýšlím
odkud se ti drzí vlci
pořád berou
na samotě u lesa
bývalo vždycky docela
po ránu veselo
ale že by až tak
abych se bál ?
to tedy ne.
tasím flintu !
sebranko,dejte pokoj
a jděte rovnou zpátky
k lesu
střílím do vzduchu
a šelmy mizí jako
pára nad hrncem
broky zabraly
a já dočasně
cítim zas svobodu.
Přečteno 829x
Tipy 7
Poslední tipující: Ruda Štola, Anděl, Sofia Filein, Fany, Šípková Růženka, Hesiona-Essylt
Komentáře (4)
Komentujících (3)