odešla do deště
zůstal jsem sedět jako zařezaný
a hleděl do blba
„shit“
po kolikáté už mě opustila ženská!?...
..takže další zářez na flintě
kterou jsem zahodil do žita...
přestlalo pršet
a tak jsem
nazdařbůh nepřítomně
bloumal ulicemi
byl jsem tak zamyšlený
že mě na křižovatce
málem sejmula tramvaj..
vyběhla z ní prostovlasá řidička
a vrhla se na mě-
čekal jsem že mně jí ubalí
ale nééé
místo toho mě objala-
vrazila mi pusu
a zvučným zadejchaným altem
zvolala:
„ ...toužila sem zrovna dneska –
dyž je ten nejdelší den v roce
zaplíst se s ňákym trosečnym exótem...“
+
( domluvili jsme si kupodivu duchapřítomně
na zítřek rande)
je ovšem celkem jisté
že to zas po...u
ahoj Frrrráčku
nemáš kačku na žvejkačku
místo tý Tvý flinty
dej si nalejt dvě tři pinty
a řekni si...
"dnes mě málem vojela tramvaj
zejtra jsem na řadě já...
a uvidíš, že nepoděláš...
hezky barvitě vylíčeno
a teď běž, ať máš už políčeno.
měj se krásně, a piš dál ty Tvý duchaplný básně...v
23.06.2023 15:44:08 | mapato
Taky se tu směju, na babičky už se nikdo nevrhá... :)
22.06.2023 15:53:26 | Philogyny
no to by ses divila!? potkal jsem něco starších vnadných, ba hodně sličných dam /dokonce už měly vnoučátka!/ Ajak mně s nimi bylo dobře*** :-D*
PS a přitom v nejmenším nejsem žádenej úchyl...gerontofil, či co*
22.06.2023 19:03:24 | Frr
Se usmívám Barde. Takové nastavení se do zrcadla, jen tak v době dnešních úzkoprsích seberádů nevídané* Je zřejmé, že chca nechca, sis prošel érou lehce bohémských beatníků (A. Ginsberg, J. Kerouak) se zcela otevřenou duší a životním nadhledem. Měl jsem několik takto založených kamarádů, ale ty je fakt převyšuješ*
Díky, užil jsem si u tebe.*
22.06.2023 01:05:32 | šerý