Kočár z dýní, snový, velký
jenom na dlaň od Popelky
jak děvčátko když si vysní
duhový most a la Disney
Z oříšku šat, z myšky kočí
co se k zámku pootočí
který čeká s tichým: kdo je?
na cizinku pod závojem
a než půlnoc sfoukne svíčku
odcupitá bez střevíčku
....A já....po pohádce....odcupitala do hajan.....Ji./úsměv/...Ty budeš asi "pohádkový"...
16.01.2024 22:19:37 | jitoush
Pohádkou jsi pohladil
strunky ve mne naladil
dnes chci mít sny
a la Disnney :-)*
16.01.2024 18:11:48 | cappuccinogirl