Života chrám
Anotace: 27 slov vyplivnutých na modrou obrazovku
Bílé růže
a uprostřed rozpaků
kamínky štěstí
Klučík si hrál
a v deštové kapce
uzřel celý svět
Na oltář
položili jsme sebe
...
kraj bosých poutníků
mezníky čekají
Přečteno 596x
Tipy 6
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, sýc, Radhuza, Aťan
Komentáře (5)
Komentujících (3)