Smrtka
Anotace: Napsaná 27. 4. 2012
Na baru sedí sama smrt,
v jedné ruce sklenku vína,
když připíjela na;
Válku, chudobu a hlad!
Pak pozvedla druhou ruku,
koukla na čas,
že nastala její hodina
a trochu trápila jí kocovina.
Protože oslavuje každý den,
smrt je stále - žádná novina,
ale čekala tu na klienta,
jehož trápila rakovina.
A tak smrt pije dále,
dokud nevypije poslední sud vína
a na Zemi nezbude už,
ani poslední žena a muž.
Přečteno 720x
Tipy 2
Poslední tipující: Cizí neštěstí
Komentáře (2)
Komentujících (2)