Anotace: ...
Nezkrotným dotekem,
soužíc se pro něhu,
hladí nás: "Pojďte sem
do mého příběhu!"
*****
Když...
Usedá v naději,
doufajíc v zázrak...
A stále marněji
čeká na náznak...
něco jí povím...
"Květinko rozkvetlá,
truchlící pro krásu...
Raduj se pozvedlá
na křídlech pegasů!
Podej mi ruku
v posledních modlitbách,
dříve než usedneš
na smrt rmoucí práh.
V zítřky už nedoufáš,
na spásu nečekáš....
Obětí ticha stala ses..."
*****
Hladové mlčení
probouzí sny,
jež byly pro krásku
součástí tmy...
"Hladové mlčení
probouzí sny,
jež byly pro krásku
součástí tmy..." ST
08.06.2012 12:17:38 | Helena Lovecká