Závislost
Anotace: humorné se nedaří, tak dáme opět těžkou filosofii :-) ... varování - dlouhé, rozplizlé a neveselé ... snažící se o pozitivní závěr ... a je to nátěr, nebo nářez? .. nevím, je to pařez .. na závěr nebudete vědět, jestli brečet, nebo se smát ...
Sbírka:
O mě .. a taky o lidech
závislost na l.... čemkoli
proč????
ego si honí své hranice
hledá
hledí si do plíce
nádech
výdech,
dech ..
vzdech ve zdech
vlastních ne-milých klavírů
šitých na míru
tvých skic
NIC
posvátného vesmíru
tomu se bráníš
však ty víš
ty víš
tak raději zase vnější světy ohlodáme
"Jé, ukaž, podívej, co tu máme ..."
abychom zase na chvíli zapomněli
že nejsme či jsme
nic a všechno zároveň
jenže, "Kdo se mě to staví na roveň?"
Bůh? pchá,
kdo je víc, než JÁ!
Moje milé ego
zapomnělo
bez koho by tu nebylo
kdo stvořil a na jeho život se jenom dívá
kdo může být veselá i živá diva
nebo kdo se může trápit
vody či rumu se napít
tvoje volba děvče
závislost?
proč?
proč hledám pořád něco venku?
proč prahnu po vašem uznání?
proč zároveň strach mi nahání .. závislost
dnes napíšu a zítra po mě veta
nezbude ni žádná nicotná věta
a můj veledůležitý život?
jen pomlčka mezi datem narození a úmrtí ...
xxxxxxx - xxxxxxx
ale to je přece veselá zpráva
můžu si totiž s životem jen tak mávat
dělat naprosto cokoli
neplnit už ničí úkoly
ani svého ega
a tak běda
vrhám se zas
do života krás
do svého vnitřního světa ..
kde mráz
zamrzlo
něco co chce ven
proto hledá si vnější stimuly ..
potřebuju začít znovu
zase od nuly
000 000 1 ... you are one in the 1 000 000 ...
my jsme nuly,
které jedničkám dávají význam
vyznání ..
no, to je tedy dnešní poznání ... ?!
http://www.youtube.com/watch?v=4ODuKTc5kxU
u-znání ... you-zdání ... you-tube ... trub-ec ... ledo-borec
Přečteno 623x
Tipy 11
Poslední tipující: V.N.Losinský, bird225, Psavec, enigman, střelkyně1, Manni3, poeta
Komentáře (3)
Komentujících (3)