SVĚTOVÁ
přemýšlím na jakých základech kdy stál svět
- jestli na ohni nebo na ledu
přemýšlím kdy, proč a jak rostl ten živoucí květ
co utrnul v mé fotografii jednoho pohledu
přemítám proč tu žijeme
a za jakých podmínek sníh Zemi laská
proč jsme tady, proč přežíváme a hyneme
a v myšlenkách neslyšně tomu světu tleskám
neopomenu krásu, nezapomenu Tebe
protože tys tu byl, když umíralo všechno kolem
ty, Svět jsi tu zůstal, ale všechno ostatní je zmařeno
ale ty tu jsi, světe, a vše tady je změneno bolem
jak tu žijeme a jak dýcháme
a proč všichni sedí, když je čas vstát
řeknu vám co: teď půjdu pomoct světu a postavím se
a navždy vůkol všemu budu stát
Komentáře (0)