Časoprostor
Mít tak na něj ovladač…
Postavit se za záda Einsteina,
přepínat programy,
mačkat tlačítka…
posílat sebe
na ty samá místa.
Mít hrst galaxií na dlani,
ale z mléčné dráhy
vidět pouhou jednu linii -
Do toho svítání,
když jsme se opatrně
do očí podívali -
prolog pro nezkušené -
jedním jménem
podepsali.
Přečteno 454x
Tipy 5
Poslední tipující: srozumeni, poeta, Sarah, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)