Anotace: Kéžby... :)
je to krásně poetické jen je tam ještě pár drobností na zpravení (aspoň tak to příjde mě)až je vychytáš, bude to moc fajn ;-)
31.10.2012 18:42:58 | Anjesis
Ahoj, docela se mi líbí konec s kolejema.
...celkově mám pocit, že je tam toho na mně moc, od úvodu k pointě by mi stačily tak tři sloky. A přitvrdit na výrazech, i romanťárna se dá napsat hutněji (myslím např. "Jít tam, kde to nezebe a kde mé sny předou./ Chci Tě stále ještě mít rád, a to moc.") Rytmus místy nesedí, ale dá se to ustát:)
...a ještě bych přepsal v první sloce třetí a čtvrtej verš, aby tam nebylo dvakrát opakováno to přivlastňovací zájmeno.
...pěkný večer měj!
09.10.2012 20:01:04 | vrbák