A naše hádky ?
Na ty, Ital je krátký
A Francouz ?
Závidí nám lásky…
Švéd
Nám bere trojku
A Rus ?
Perestrojku…
Němka do postele
Už nefrčí
Zpitý Dán
Jí šarmem
Do kapsy strčí…
Kanadský dřevorubec s Amíkem
Co jsou ?
V porovnání
S naším Šemíkem ?
Mexikánec
Rád kuchtí
Ale nemá
Na Český buchty !!