Anotace: původně korupce, ale zdálo se mi to být příliš specifikované
Tajnosti noci
zviditelnil dotyk světla
pouliční lampy
na opuštěném místě
Pod ní si dva stíny
potvrdily
již dříve tušenou jednotu
podáním rukou
v šeru a tmě se rozpustily
půlnoční ticho nemělo oči
Ta nešťastná anotace zbytečně vrhá světlo do tvé noční scény, cožpak nevidíš, jak vykrádá atmosféru, o jejíž jednoznačnosti není pochyb? Název je dobrej, šetři slovy a raději zvaž tři tečky…
14.11.2013 08:36:57 | Luky-33
Nevidím. Není to anotace, je to zamýšlená pevná součást téhle miniatury... takhle to chápu já a odpusť -- nehodlám s tím nic dělat. Přesto ale: stejně jsem rád, že jen nečteš, ale děláš rozbor a přemýšlíš. Dobré...
14.11.2013 13:09:41 | aravara
Každý to vidíme jinak, v čemž nespatřuji žádný problém, ostatně autor má vždycky poslední slovo, a proto pravdu. :-)
14.11.2013 15:25:51 | Luky-33
Asi jsem pomalejší, ale bez anotace bych nevěděl oč jde, ..jen další sexuální nádech tajemna.
Upozornění na korupci mi vyhovuje.
P.S. měl jsem tam 3 infrakamery s bodovými mikrofony.
14.11.2013 19:48:26 | Aťan