Anotace: Trochu jsem si fňuk... to je způsobeno tím, že se mi kvapem blíží 76. narozky...
léty
stokrát se mi zkrátil metr,
kterým měřím budoucnost
zato vzdálenost
od věcí a dějů,
které byly
až za obzor...
pche!
na tu cestu
už paměť
má krátké nohy...