Anotace: ...
Jo, výborně! Taky si myslím, že úsilí, a to vytrvalé, je tou smysluplnou cestou...Držím palce:)
11.04.2014 11:20:03 | Inna M.
Tahle je jiná, než jaké jsme zvyklí od tebe číst. Je opravdová a vychází z tvé vlastní vnitřní filosofie. Jako bych tě viděla před sebou, tiše přemýšlet. Skvělá Martine. ST :O)
06.04.2014 11:23:53 | Tichá meluzína
Meluzínko, tak krásně jsi odhalila mé nitro. Máš můj obdiv.
Přeji Ti slunné odpoledne bytosti vnímavá...
Marty
06.04.2014 14:54:00 | kudlankaW