Anotace: stereo,mono,a furt jen keci,skutek utek
....změna je život...jen nesmí se to přehnat.....pak tomu začne chybět
hloubka a může se to pohybovat jen po povrchu......Ji.
23.07.2014 15:18:13 | jitoush
Nejlepší na stereu je, že se dá přepnout na mono...nebo je to vlastně ještě horší?...každej den ale nemůže bejt kvadro...někdy to ale chce:-)
22.07.2014 22:55:53 | Robin Marnolli
tak jsem se zamyslela,víš co je na tom Martínku nejhorší,že když změníš svůj život od základu a začneš znovu,tak si zase v tom stereotipu.Jsem ráda že ses vrátil,chyběl jsi mi:-))
22.07.2014 15:38:33 | střelkyně1