Anotace: Nebudu napovídat
V zrcadle se nevidím
ničemu se nedivím
Slepý, hluchý, chromý
svět
zmizel do dějin
Ptáci, zvěř, stromy
kam zmizely
to nevím
Nic jsem neztratil
nic nehledám
sem tam zakopnu
Snad jsem se poranil
těžko se zvedám
někdy se nezvednu
Všechno je mi cizí
i ten plyšový medvídek
Moje láska ryzí
tahá mě do vzpomínek
Po kolikáté jsem zpět
Po kolikáté se topím
proč na tom musím lpět
to nepochopím
Tolikrát pohřben zaživa
Tolik z mrtvy vstaní
Svět je jedna bažina
Svět je k uřechtání
Pěkný chaos
všude jen kosmický prach
Odpusť mi můj patos
už nemám strach
Vstal jsem z mrtvých
Bůh byl při tom
jsem zase mezi živými
jsem zase u svých
Stal se zázrak
už žádný mrak
Nazastíní světlo
které na mě vzhlédlo
Už žádnou komedii
nemusím hrát
Konečně
mám co dát