Chtěl jsem....
Chtěl jsem napsat pojednání
o víle z podlesí
avšak ona někde bloudí
asi cůpky splétá si
chtěl jsem napsat povídku
o berušce z domečku
jež zalévá zahrádku
se skřítkem v svitu měsíčku
chtěl jsem napsat o světě
že lásku postrádá
ale vím,že v květu poupěte
u stolu s námi sedává
Přečteno 921x
Tipy 14
Poslední tipující: Quigleika, Koza, Prskolet, AndreaM, knihomolka, jitoush, Jort, jitka.svobodova, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)