Anotace: ...
Je mi zle z pohledu
na rodný list
potřísněný krví.
Z prohnilých kořenů
nelze fungovat.
Světlo z kostrče
pomalu vyhasíná
a skoro značí začátek konce.
Pomíjivost, samá pomíjivost.
Co má člověk ze svého pachtění?
Návštěvník z doby Kdovíkdy,
bez pasu, zpáteční letenky Někam.