Anotace: nejen chlebem
slzou rosy a pavoučím vláknem
k jarnímu ránu
zlatým hřebem k letnímu večeru
křišťálovým tónem k sazové noci
slovem, barvou, tónem
na věky přišiješ, přibiješ...
zachytíš nestálé okamžiky
krásy a štěstí
které by jinak spadly
do prohlubně zapomnění
proto jsou na světě
pera a štětce,
smyčce...
věci
jež nelze jíst
...a proto jsou na světě
myši, klávesnice a monitory.-
- věci které žerou jen kontejnery
11.11.2014 17:12:29 | aravara
stejně tak i zrcadla...
11.11.2014 00:16:20 | enigman
Proto všichni umělci mají nejdřív hlad. :O)
10.11.2014 23:59:12 | Tichá meluzína
a jsou to vůbec věci..to co nelze najít?:-)
co třeba nádhernej pocit...
10.11.2014 17:53:51 | básněnka