Anotace: Nikdy nevíš, kdy na tebe přijde řada ...
Sbírka: SUCHÁ HADRA NA DNĚ MOŘSKÉM
Brr..až mě u toho zamrazilo. Myslím že by se to dalo dobře zhudebnit, nebo to aspoň podkreslit nějakou napůl smutnou, napůl dramatickou hudbou. Už nějaký čas, kdy jsem se učila hrát tu píseň na heligonku, mi v hlavě neustále zní "Až mě zítra ráno v pět ke zdi postaví..." a ještě jsem nedávno četla hrůzný příběh o Zdi Komunardů a masakru pařížské Komuny v roce 1781. Tak mě ta báseň tak nějak vzala. Dávám tip!
19.01.2015 01:21:20 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS