Než se ponořím do Velkého spánku
Anotace: Doufám, že nezemřu, než stačím se nadechnout (pro jednou) z plných plic a...
Doufám, že nezemřu,
než stačím se nadechnout
(pro jednou)
z plných plic
a ještě,
ještě víc…
chci zkusit vypít moře
a stát se
jeho vlnami
otevřít oči dokořán a
vidět,
kde končí duha
chci zahrát si šachy s bohem
a pak…
sbohem
…či spíše na shledanou.
Přečteno 559x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, jitoush, Petbab, Jort, Frr, mikrojimbo, zdenka, Luky-33, Nikita44
Komentáře (2)
Komentujících (2)