Kolabs
Anotace: O naší krásný planetě...
Nedotknutelná Země v pažích ohně
tváří se zdrceně v lidském náručí
mírumilovně klesá k pokloně
vítr jí vyrývá vrásky do tváří.
Od pramene řeky slzí
moře válku prohrává
ozáření vzduchem voní
mysl dětí šílená.
Co jsme to provedli Zemi a na ní?
naše cudná sestra slábne a upadá
zvíře zvířeti se klaní
ďáblova tvář jemně dojatá.
Uprostřed města v železné kleci
budí se Chaos z říše snů
ospalou slupku pokouší svléci
ukončí lidem přešťastných dnů?
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)