Bojím se, bojím!
Anotace: Bojím se - ale koho? Nebo čeho?
Bojím, oj, bojím se o náš národ!
Národ pestrý, národ čistý, národ krásný?
A přeci ne!
Ta zlost! Zlost v očích,
zášť. Strach...
Strach z čehosi, čemu říkáme mír -
ruku v ruce zbraní se střílí, za mír.
Za klid.
Že prý za národ český...
Přečteno 420x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)