Anotace: @&@
KDO JE KDO
zvědavost na nose přilepená
čmuchat
kdo je kdo
otisk tváře i mastných prstů
na skle
co za ním?
co ještě dál?
ozvěnu vrací zrcadlo
co je ti do toho
kdo je kdo
když neptáš se nejdřív sebe
kdo jsi ty
otázky tříští se do střepů
bodavých odpovědí
tihle komáři lační po tvé krvi
zatímco čas ti ujíždí
noční lokálkou
do vozovny vraků
kdo jsi ty
to je to oč tu běží
cože?
že už to dávno víš?
to stěží
Praha, 22.3.2016
https://www.youtube.com/watch?v=zqKZ_WIK5ms
...vynořila se mi asociace na bulvární plátky....jak si v nich
lidé tak rádi čtou....úspěch těchto plátků je založen na zvědavosti
a šťouralství v jiných než svých životech....lidé místo aby řešili
sebe a svoje životní situace...tak radši rýpou do života jiných
jak v reálném životě tak prostřednictvím bulváru..........Ji.
24.03.2016 19:59:53 | jitoush
Velmi případná asociace, děkuji, Jitko :-) Vnímám to úplně stejně... ;-)
24.03.2016 23:27:32 | Amonasr
Stát sám sobě v tvář, chce dost silnej kalendář, někdy člověk sám sebe překvapí...
23.03.2016 07:07:00 | básněnka
kdo jsem já...jaký smysl má můj život...je jen mým...pouhou náhodou...oslovím...nebo budu němým trosečníkem...úsměv.děkuji za Tvé zamyšlení...hledající, tápající, milující...z
22.03.2016 10:24:21 | zdenka
Hledání i tápání... stálé znovunalézání... život... :-) Děkuji, Zdeno, za zastavení i pěknou reflexi :-)
22.03.2016 11:53:19 | Amonasr