Šel o berlích
Úplně se to tam chichotá
v tom zmučeném, křivém těle
jako rolnička, zvoneček
svěží dech čisté duše
bezprostřednost
povznesenost
moudrost
pokora
láska
síla
jízdenka do ráje
skrytý život v člověku
vrozené nedotknutelno
stavební materiál věčnosti
pravá krása