Anotace: proboha - i když to někdy stojí za ..... NEFŇUKAT!!!
*
často zjistíte že i jednou je moc
jindy zas milionkrát že je jako nic
nic nejde normálně
že slunce mrazí jak polární noc
a z rampouchu jde hic
nevíte, kdy mráz, kdy výheň
kdy moře a kdy Mont
poušť a prales
...
je čas se rozhodnout.
Od této chvíle
všecko bude fajn
velké bude gross
a malé bude klein
budeš sám řídit směr
kdy na jih a kdy na sever
nasadíš úsměv pravý, neb
je špatné mít pod nosem škleb
jako když na nohu ti cihla spadla
a zapřít bolest v koleni
dívat se rád do zrcadla
při každoranním holení,
žít jak se má po roky všecky
na doraz a na plné pecky
tak je to vskutku paráda
smrt
ať nám vleze na záda!
ST a palec nahoru, úžasně se povedla :-) atmosférou, sdělením i provedením, díky ;-)
27.06.2016 22:49:27 | Malá mořská víla
Potěšénije je na mojí straně za což posílám děkovno vyšívané měsíčním paprskem
27.06.2016 23:43:37 | aravara
jémine jdu si jej vystřihnout z oblohy ...no Ty prostě umíš potěšit, dìky :-*
28.06.2016 21:57:22 | Malá mořská víla
No fajn - nůžky máš, ale co uděláš s »kámen, papír«? dík za vkuk do řádkův mých...
29.06.2016 10:52:41 | aravara
napíšu Ti vzkaz na papír
do něj pak kamínek vložím
růžovou stužkou jej zabalím
radost co přejde až do žil
o tom, že básníky moudré znám
co s životem rady si vědí
až bude nejhůř, pak zavolám
radou mi pomohou přežít...
:-);-):-*
30.06.2016 22:54:50 | Malá mořská víla