HORIZONT UDÁLOSTÍ
Anotace: ... od kolíbky do hrobu ...
Silní a nezlomní si mladí připadají
Trvá to spoustu dní nikdy nebudou starý
Proti všem bojují ohněm a taky mečem
Svou pravdu milují a nemýlí se v ničem
Po čase po letech stříbro jim protká vlasy
A vítr zašumí v poli rozvlní klasy
Obilí dozrálo a ženci už se ženou
Za žatvu skončenou modlí se na kolenou
A třeba se to hne k lepšímu se to změní
Procházet se po dně nejde tam kde dno není
Pak pády do propasti stávaj se nekonečný
Horizont událostí a my v něm budem věčný
Přečteno 463x
Tipy 11
Poslední tipující: Kyška, Akyš, Amonasr, Iva Husárková, Frr, bogen, Jeněcovevzduchukrásného, dodola
Komentáře (3)
Komentujících (3)