Anotace: ...
...Poeťáčku....skvělé....to mám vskutku ráda.....ukládám si do
zásobníku na horší časy,co nebudou..../úsměv/....Ji.
26.02.2017 21:54:58 | jitoush
pošlu ti tam ještě tatranku a pomelo ;)
26.02.2017 22:14:33 | poeta
.....jééééé...díkec....a nemohl by si ještě přidat Tebou vlastnoručně
upečenou pizzu,chtěla bych ji konečně ochutnat...../úsměv/.....Ji.
Budu si Tvou báseň číst a u toho jíst....a číst.....a jíst......pssst......
.....a oči se mi zavírají......sníst...a snít.....a jít.....spááát...Ji.
Dobrou.....brou....ou......úplně unavená.......ou....nou.....houpy hou...
26.02.2017 23:16:11 | jitoush