Anotace: ...
zase si lítal v těch mnoha galaxiích viď? Jsi básník ale to jsem ti hvězdáři neřekla nic nového xo lítá nahoře furt než spadne na dno
..a tohle všechno musí na svých tvářích nést ;)
03.03.2017 20:54:31 | xoxoxo
jó. tváře jsou vidět a kdo nehraje pokr, nic neutají..
a ty se drž a nepadej...
03.03.2017 21:37:04 | poeta
...plamínek...ať hoří....ach....ve tváři z nesmělosti nach
a ten pohled.....to okna s vůní dokořán....přeje se li jiným....
též závan od srdce je přán......světýlka v očích....netřeba slovních švů....
za zvuky ptačí neschová se řev hřívnatých lvů.........Ji./úsměv/
02.03.2017 22:34:40 | jitoush