Déšť
Když ti déšť stéká po tvářích,
a ty cítíš láskyplné probuzení,
když ti světlo ukazuje cesty,
a srdce se cítí pokojně,
obličej ti rámuje smích,
do těla proudící energie.
Nemůžeš-li tomu věřit snad,
bojíš se, že se promění tvůj sen,
v noční strach,
nebo čekáš na probuzení ve všední den.
V tu chvíli zastav se,
dýchej a nespěchej.
Nevrať se však do špatných dní.
Buď trpělivý věřící.
Slunce zase po dešti vychází.
Přečteno 453x
Tipy 5
Poslední tipující: Malá mořská víla, Jin&Jang, Jan Urban
Komentáře (1)
Komentujících (1)