Anotace: @&@ S poděkováním za inspiraci Zelené víle.
ŽIVOT JE PRÁVĚ TEĎ
pro samé zítřky
mnohdy promarňujeme dnešky
žijeme z příslibů příštích štěstí
zatímco ta možná dnešní
nám prokluzují skrze prsty
často se také krčíme
před hrozbami zítřků
až se z toho hroutí
našim dneškům stropy
život je možné prožít
dá se však také promarnit
nebo i profrustrovat
své bytí nejspíš neuchopí
kdo se jen v mámivých iluzích
či za hradbou věčných alibi a strachů
před živou přítomností schová
Praha, 25.5.2017
https://www.youtube.com/watch?v=C6vy-uYEgmI
...máme tendenci "uhýbat"očima našemu středu a stále se otáčet
nebo se dívat dopředu...to se pak "rozutíkáme"do všech stran a právě
teď,zahlušeni minulým či budoucím, nám uniká něco velmi podstatného,
co uzavře věci minulé a dá nám inspiraci pro věci budoucí.Budeme li
bděle přítomní tady a teď...naše vertikála se vztyčí až do nebe......
.....a uleví se nám.......Ji.P.S.Vím,není to snadné v tom "nesoustředěném",
rozptylujícím světě,ale je dobré to zkoušet a neumdlévat...
27.05.2017 21:46:29 | jitoush