Růže
Anotace: Poděkování růžím
Když růže promlouvají,
člověku dech se tají.
Královny květin křehké jsou krásky,
přec umí dát hodně sil a něžné lásky.
Nauč se poslouchat,
dobře se dívat,
díky Nim můžeš svět krásněji vnímat.
Přečteno 623x
Tipy 12
Poslední tipující: xoxo, Dreamy, Kapka, Ruda Štola, střelkyně1, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)