Anotace: podstata bývá nedefinovatelná
*
když už jsem myslel si,
že všechny básně vím,
pak přečet jsem báseň hravou
tu pravou
jambem psanou
co nejen na konci
má rým
postřeh jsem, že tichem začíná
a všiml, když končí, že zpívá...
a tím,
že ještě ve snu mi doznívá
je vždycky stejná - i stejně jiná
Tebe číst Jaroušku...jedna báseň...díky :)
27.09.2017 21:46:47 | Malá mořská víla
Ale - mně se taky čte moc dobře, děkuji
30.09.2017 22:03:58 | aravara
Některé tvé básně jsou ty pravé, i když nejsou jambem psané a ani nemají na konci rým...
20.09.2017 23:38:45 | borůvka
..zanechá stopu a ozdobí klopu na kabátu do nepohody.....podle shody
ovšem ne podmětu s přísudkem.......dobrá báseň...to jsou hody.....Ji./úsměv/
20.09.2017 21:07:55 | jitoush