Anotace: Víte, že Růženka pořád jezdí po výletech. Ale stačí si vytvořit své doma v sobě.
Proč nejsem doma, právě kde teď jsem.
Co vlastně na své cestě hledám?
Nechci žít v iluzi, nehledám sen,
Nepřemýšlím, netápám.
Často před sebou utíkám,
soukám kolem sebe sítě.
Jednoduchost připustit odmítám,
každá i nejmenší lež polapí tě.
Nechci nic předstírat, nechci si lhát,
chci doma objevovat v sobě.
Být spokojený, mít sebe rád,
užívat si právě TEĎ, PRÁVĚ V TÉTO DOBĚ.
Děkuji za komentář. Někdy člověk utíká před sebou nebo procestuje celý svět, aby zjistil, že doma je doma:-) Hezké!
01.12.2017 23:20:55 | grázlík
Růženko, holčičko - užívej života, o tom to je! Je totiž příliš krátký.
29.11.2017 06:28:44 | Anděl
Ano, ano Andělko, to já užívám. Plnými doušky, vždyť už mě znáš.
29.11.2017 06:30:38 | Šípková Růženka