Anotace: Pár veršů přirovnání, pokus uchopit neuchopitelné.
ŽIVOT
Život je písek,
písek přesýpacích hodin.
Život je voda,
voda, kterou neudržíš v dlaních.
Život je vzduch,
ani nad vzduchem nemáš moc.
Život je úkol,
úkol, jenž byl ti dán.
Život je tajemství,
tajemství, které nikdy nerozluštíš.
Život je krutý, a přece laskavý.
Život je řeka, co se nikdy nezastaví.
Život též někde pramení.
Život je čistá voda, jež má léčit zranění.
A život ústí ve smrti
v kraj dokonalé radosti.
Fanynko...nejvíc si to člověk uvědomí, když ví, že mu ho mnoho nezbývá. V tu chvíli ale už třeba nedožene to, co by chtěl. A proto nepromarněme ani minutu ! Moc krásné..**ST**
23.01.2018 06:45:43 | Anděl