Anotace: Tohle přece znáte! jen snad jinými slovy...
*
už je to hodně dávno
co mi rodiče psali návod na život
jistě to byly dobré rady,
ale když jsem je potřeboval
zjistil jsem
že máma
je psala prstem od mouky
na zeď
a táta
prstem od grafitu
do komína
syn už je nepotřebuje
a vnukům je píšu
klávesnicí
do mraků
do řek a moří
do jitřních vánků
do květů pampelišek
ať si, smradi, počtou...