Anotace: ...a tiráž...
*
Půjčená kniha s hnědou ořízkou
se zlatým nápisem Život
vázaná v kůži z lásek a nenávistí
tištěná na listech výher a proher
písmem velkých smutků
a malých radostí,
plná pádů a špatných vtipů.
Čtu poslední vtip,
ale není mi do smíchu.
Pak už jen tiráž...
... a musím ji vrátit