Anotace: Co o lidech zatím znám.
Naprosté souznění se světem v nás a kolem nás je v životě člověka jen pouhý okamžik...Život nás často trhá na kusy a vzácně se stane,že zformuje vzácný drahokamy.
10.07.2019 21:17:41 | Iva Borecká
Druha sloka, ctvrty radek : aby se jim stal... to opakovani bere pusobivost...
Jinak: velmi velmi dobre se tou basni prochazeli, povazuji ji za opravdu dobrou ...Diky
Za dobre cteni...
11.04.2019 11:43:06 | Štírečka
Pěkné k zamyšlení. Možná jsme jenom tělem, který řídí mozek, co kolem sebe tvoří neustálý chaos,protože si neví sám se sebou rady. Až poznáme, že uvnitř máme tu podstatu, ten nekonečný klid, tak se sklidníme :-)
30.03.2019 20:56:43 | vlnka
Hodně lidskost ovlivňuje celá společnost, jako sama taková. Vítej v mašinerii světa (Pink Floyd.) Zejména mě oslovila druhá sloka!* Povedené dílo a ať se Ti daří.
30.03.2019 12:21:06 | šerý
Nakonec beztak zůstaneš u člověka a u myšlenek, které si necháš přilétat k duši. Kolikrát aniž to tušíš..
Velice nonkonformní zamyšlení.
Vítej !
30.03.2019 00:31:29 | Now