Anotace: ...
tam kdesi na začátku
zrozená
ve své bezbřehosti
chci s tebou kráčet
po zbytek
mých dnů
toužím po dotecích
bez doteků
moci splynout s tebou
v průzračnosti
sycena dechem tvým
co povznáší
nad tajemství
životů a smrtí
provždy zbavena těch
pomyslných pout
co člověka vhání
zpět do otroctví
...ano....průzračné poselství...Frráček to napsal úplně přesně.....krása
......ta něha......Ji./úsměv/
09.07.2019 20:38:18 | jitoush
Děkuji vám za nakouknutí a vaše komentáře ... úsměv.z.
08.07.2019 00:12:36 | zdenka
MámTě moc ráda,Zdeni :-)***
08.07.2019 00:24:07 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
stojím uprostřed Tvé básně v úžasu nad jejím průzračným poselstvím...:-D ST*
05.07.2019 17:59:47 | Frr
Skutečně nádherné .... :-)*
05.07.2019 17:03:48 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA