Byt s číslem
Nejistota v hlavě, stále jsi tu?
Jiskra citu za měsíčního svitu,
sen ještě je, jistě že je.
Z bytu s číslem počtu světů,
najednou přišla jsi, jsi tu,
v mžiku však ztratit se,
jak mlha, jistě, pak lituj.
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: J.Karasová, Iva Husárková, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)