Schovávám svou duši...
Schovám svou duši pod polštář
nedám ji nikomu na oltář.
Nedám ji nikomu k zhanobení,
má duše na prodej nikdy není.
Schovám svou duši pod polštář,
je na ní andělské peří.
Schovám svou duši pod polštář,
málokdo tomu věří.
Schovám svou duši pod polštář
mezi tisíce dalších duší,
které se skrývají před světem
jenž do nich stále buší.
Schovám svou duši pod polštář,
do místa zvaného ráj,
do něhož děti a blázni
svou cestičku znaj.
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Majda, Donne, jenommarie
Komentáře (8)
Komentujících (4)