Anotace: Je libo mozek?
Znáš tu otázku
upoutanou na
provázku. Tahej
a možná se k ní
dostaneš. Je tam
upoutaná, zcela
nahá od zbytku
světa, odpoutaná.
Někdo tu řve je
to nějaká pře. Mají
nože v sázce je krev.
Krev jako sled nekonečných
možností. Sestavená ze zbytků
ušmudlaných nevědomostí.
Někdo tu je stále jen putuje.
Je to tulák, nikdo ho nechce.
lekce lidskosti ze sna tě oprostí.
Realita vehemntně a však nevěrohodně
skryta, stále je myta ale ta hniloba nejde
smýt. Já to cítím všichni taky ale dělají
že nic necítí. Nebo si už zvykli na to aroma
jež jen pachu smrti nejvíce podobna.
Utíká, uniká, proniká netiká, promýtá.
Scény z filmů, dávno viděných, rozmělněných.
Zapomněl jsi vzpomneš si ve světě kde se říká
nechci. Tmou jdeš světla tam nejsou z jedné strany
les z druhé řeka tekla. Na druhé straně silnice, občas
projede auto a scénu hrůzy prosvítí. Myšlenky a vzpomínky
se tady samy nabízí, ale jen ty hrůzostrašné. Z lesa vyběhnou
zombící a zaživa tě sežerou. Už jen pár kilometrů a jsi doma
vyhlížím komín už není plný splodin, je už mrtvý. Vidím dvě světla
auto zastaví nikdo nevystoupí. Já se pohnu a on za mnou, utíkám
do kopce do lesa klopýtám, vystupuje chlap se řetězovou pilou. Slyším její
zvuk, hluk který nikdo neposlouchá. Smrt mě brzy doběhne jestli
nemá astma, jako já. Spadl jsem z postele, náhle probuzen a
šťastný že to byla iluze. Mnou zrozená a mnou taky zničena.