Ale protože mistrů bylo a je velmi, velmi málo, bývá to obvykle umělecký kýč. Ale líbivý, oblíbený a prodejný, samozřejmě. :-) Ale napsaný to máš zajímavě, trochu barevné klišé, ale dobrá snaha o vyjádření.
23.07.2020 14:09:03 | Lighter
Začátek super a pak to tak nějak lehce upadá. A ta očka na konci, ta se mi tam moc nelíbí, vlastně celá ta poslední strofa mi přijde vůči zbytku o dost horší.
23.07.2020 13:02:23 | Schíza