Co je víc?
Co je víc,
než li srdce mít..
Co je víc,
než li lásku dát,
a milovat..
Čeho je víc,
než li tohoto...
Penězi si člověka nekoupíš,
bez peněz si chudý mnich,
co bohatý v srdci,
zahalí svět srdcích,
od srdce k srdci,
pozdravem srdečným.
Tak čeho je víc,
než li tohoto?..
Nic není víc na tisíc,
i k miliardám,
než li mít, milovat,
a Lásku dát.
Opětovně v nekonečných nekoncí,
soustav slunce,
a puklin dimenzí,
nejsou víc,
než li odtajnit jediné...
A to Jediné, věř nevěř,
jest bezedné,
kde dno není dnem,
nýbrž hlubinou,
odevzdávajíc,
tryskem vodotrysků,
tu lásku Všeláskách,
bublajíc,
tisíců tisíců,
od malíčku k malíčkům,
můj, můj a jen můj.
Bezmezně, bezmezně,
fantastikem poletujíc...
Přečteno 165x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Eru Alonnar, Akrij8, ARNOKULT, Psavec, Vivien, Marcella, Frr, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (6)