Anotace: ..
V bezesných dnech a nocích bez děje
z vyššího principu dnes se nic neděje
Jen ten svět proletí kolem nás panicky
no a my prokletí nebudem na vždycky
Zmizíme z povrchu, tak jako špína
z okna masny na rohu ulice...
Pak můžu přemýšlet čí je to vina,
že za tou výlohou vedle plecka, houpe se má němá palice...
Člověku čas od času přijde v mysl uvědomění si jeho vlastní smrtelnosti... Výstižné a povedené, tip.
17.11.2020 10:55:06 | Rozmarýna